12/05/2016

Gold Pleated SkirtPikkujoulut lähestyivät ja ylläri pylläri meikäläinen mietiskeli taas viime tipassa outfittiä tuleviin kemuihin. Teemana oli metallinhohto/blingi, ja vaatekaappia tutkaillessani ei silmiini osunut oikein mitään kimaltavaa. Muistelin joskus pari kuukautta sitten melkein häikäistyneeni lajitellessani kirppissäkeissä olleita vaatteita, ja kävin kaivamassa sinne hylätyn kultaisen pliseeratun topin, joka oli myyntiin menossa ihan syystäkin - en ollut käyttänyt sitä kertaakaan.


Tämän pystyi siis hyvällä omallatunnolla uhrata tuunauttavaksi. Hommahan oli mitä simppelein. Saksilla vaan yläosa suoraksi, ja siihen tie paksuhkolle kuminauhalle. Paitsi että aikaisemmin uskollisesti palvellut Singerini sanoi itsensä irti viime metreillä, joten homma taittui loppuun käsin ommellen. 


Hamonenhan olisi ollut suorastaan täydellinen midi-mittaisena, mutta kelpasi tähän hätään lyhyempänäkin. Frendiksi tietysti glitterit luomiin ja tää oli valmiina säihkymään.

Onneksi meikäläisen pikkujouluiluriekkumiset alkaa olla tässä, niin voi keskittyä rauhassa Joulun venailuun. Sehän on jo ihan kohta!


-T

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti