12/16/2016

Christmas Crafts


Tänne blogiin on eksynyt viime aikoina rutkasti jengiä jouluun liittyvillä hakusanoilla, joten keräilin taas randomisti kokoon vanhoja Joulu-aiheisia askarteluja parilta viime vuodelta. Varsinkin DIY-kuorintavoidetta ja itse tehtyjä lahjoja googlaillaan ilahduttavan ahkerasti.


Tonttupaja on tietysti käynyt viime päivinä ahkerana täällä päin. Koitan keksiä joka Joululle jonkun uuden lahjaidean, jota tehtailen sitten suuremman erän. Viime Jouluna kiitosta saivat erityisesti lahjaksi annetut tuunatut kynttilät ja suussa sulava saaristolaisleipä. Mä tässä vielä arvon askartelenko taas (ahh niin helpon) teippikuusen seinälle ja säästyn siivoamiselta, vai hankittaisko tänä vuonna sittenkin ihan oikea kuusi, joka toisi niin ihanaa tuoksua ja tunnelmaa..

-T

2 kommenttia :

 1. Erika W.12/20/2016

  Hei nyt mun on pakko kommaa kun muistan! Noi tuunatut kynttilät! Mä tein niitä viime vuonna (kiitos inspiksestä) ja mulla kävi niin, että yks kynttilän ympärillä oleva servetti lähti ihan kunnolla roihuamaan! Luojan kiitos mulla tuli joku vaisto, että katsahdin nurkkaan, jossa paloi kolmen kynttilän rypäs (olivat palaneet jo useamman tunnin) ja huomasin semmoien kunnon nuotion siellä! Ei ollut siis tulipalo kaukana! Se kynttilä oli siis palanut siitä keskeltä normaalisti lyhyemmäksi ja servetti jäänyt pystyyn rinkulaksi siihen ympärille, eli kun servetti oli kynttilän reunaa korkeammalla, niin syttyi tuleen ja taisi vielä sytyttää vieresiten kynttilöiden servetit, mikäli oikein muistan. Mutta siis sittemmin en oo uskaltanut näitä poltella vaan pitänyt vaan koristeena. Onneks ei syttyneet verhot tai mikään muu.. Huh!

  Muuten täällä on tehty kynttilöiden lisäksi tuota kuorintaa tarhaopeille lahjaksi! Tänä vuonna yritän saada ajan riittämään kuusiorigameille kaiken maailman pillihimmeleiden, pillikranssien ja lakanakranssien ohessa! ;)

  Ihanaa joulua ihana Tytti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, onneks ei käynyt pahemmin! Mulla on itelläni palaneet kaikki kynttilät ihan normaalisti. Mietin että oliskohan voinut käydä niin että servetti ei oo ollut kunnolla "uponnut" steariiniin ja jäänyt kuivaksi, niin se on syttynyt palamaan? Täytyy kyllä nyt olla tarkkana noiden kanssa.

   Mäkin alotin viime vuonna pillihimmelin ja edelleen se on jossain keskeneräisenä :D
   On jäänyt tänä vuonna jouluiset kotiaskartelut vähän vähemmälle, mutta oon keittiössä häärännyt senkin edestä. Ihanaa Joulua sinne myös! <3

   Poista