11/07/2016

LOVE MY TRIBE

Mun ja minin näköjään vakkariksi muodostunut yhteinen juttu reissuilla on mätsäävät heimopaidat. Totta puhuen mun piti aluksi tuunailla peace-merkillä varustettu t-paita kundille, mutta sen valmistuttua muutamassa minuutissa, huomasin kohta kaivelevani myös omasta kaapistani valkoista paitaa.


Tarvikkeena helposti hankittavat valkoinen t-paita, viivotin ja musta kangastussi. Symmetrisen muodon saadakseni asettelin ensin suuremman puoleisen keittiökulhon keskelle paitaa, johon tökin vieri viereen pisteitä tussilla kulhon reunojen mukaisesti. Jatkoin keskiosan kuvion samalla tekniikalla viivotinta apuna käyttäen. Lopuksi silitys ja paidat oli valmiita.


Palattiin juuri kotiin ja voin kertoa että nyt paleltaa! Reissu oli ihan huippu ja loma teki tehtävänsä. Säästyttiin pahemmilta kommelluksilta ja matkatkin taittuivat ihan okei. Tiedättekö sen Aurinkomatkojen telkkarimainoksen? Taustalla soi herkkä Lähtisitkö-biisi (ei Pave Maijasen tai VilleGallen ja Sannin versio, vaan se hitaampi tulkinta (tarkalleenottaen tämä). Sama kipale oli muuten yksi meidän häätansseista). Nyt kotona lomakuvia selaillessa tuntuu että oltais siitä taianomaisesta täydellisestä lomamainoksesta (jos siis unohdetaan taaperon ajoittaiset kiukuttelut, hyttyset ja puuduttavat lentomatkat), vaikka meidän mini-reppureissu olikin kaukana valmiista pakettimatkasta. Pieni kontrasti tohon ikkunasta näkyvään lumiseen maisemaan, mutta nyt pitäis ainakin olla akut ladattuina talvea varten. -T

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia :) Tuosta viimeisestä sun pitäisi oikeasti tehdä joku taulu! Tervetuloa takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täytyy myöntää että vika kuva on tosi onnistunut otos ja photarimuokkaus :D Ei teilläkään enää pitkä aika reissuun!

   Poista
 2. Niin upeita kuvia taas! En kestä kun näitä etelän kuvia tuntuu taas tulevan vähän joka suunnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Varsinkin näillä keleillä iskee väkisinkin pieni kaukomaa-kaipuu etenkin kuvia katellessa. Noh nopeesti tuo lomafiilis unohtu tuolla lumihangessa tarpoessa ja rusketuskin varisi jo pois :D

   Poista